Platges sense fi, platges que enamoren

A pocs dies perquè arribi l’estiu,  una de les estacions més esperades de l’any, i amb el bon temps començant-se a notar a tot arreu, ha arribat el moment perfecte per parlar d’un dels elements més característics del nostre poble, les nostres platges.

I és que a Blanes vivim de cara al mar, som fills d’aquest mediterrani que ens dóna personalitat i que us convidem a contemplar i gaudir amb tota la intensitat. Tenim la sort d’aprofitar-lo al màxim i us oferim diferents maneres de sentir-lo vostre, de banyar-vos-hi i sentir a la vostra pell que esteu de vacances a Blanes.

Platges sense fi, platges que enamoren

Tenim quatre quilòmetres de costa que alternen petites i atractives cales amb grans platges, que faran les delícies tant de grans com de petits. En elles, hi trobareu tots els serveis necessaris per passar un agradable dia de platja i practicar-hi tota mena d’esports aquàtics i de sorra.

A les platges principals, hi trobareu servei de restauració i de salvament durant la temporada de bany.

Les platges de Sant Francesc (Cala Bona), de Blanes centre i de s’Abanell, han rebut un any més, el guardó Bandera Blava. Des de fa dècades que aquestes zones de bany de Blanes renoven any rere any aquest preuat distintiu que certifica l’excel·lent qualitat mediambiental de les seves platges, tant pel que fa a la sorra, a la qualitat aigua i així com als serveis que s’hi ofereixen.

Per optar a aquest prestigiat premi, s’han de complir i mantenir una sèrie d’estrictes criteris ambientals, educatius i relacionats amb la seguretat, accessoris i serveis. Aquest any, les tres principals zones de bany de Blanes tornaran a lluir aquestes banderes blaves, i és que la relació de les nostres platges amb aquestes banderes ve de lluny, la platja de s’Abanell va aconseguir aquest distintiu per primera vegada l’any 1994, la Cala Bona o platja de Sant Francesc va fer-ho l’any 1995 i la de Blanes Centre va aconseguir-la l’any 1996.

Per altra banda, el port esportiu del Club de Vela Blanes també ha revalidat aquesta bandera.

Així que ja ho saps, aquest estiu, vine a gaudir d’unes vacances d’estiu inoblidables a les platges i cales de Blanes.

La entrada Platges sense fi, platges que enamoren se publicó primero en Turisme Blanes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacta con nosotros

Design Escapes

El Camping Blanc se encuentra al sur de la Vila de Blanes, portal de la Costa Brava. El camping cuenta con una gran zona ajardinada y dos piscinas, un lugar ideal donde disfrutar de la tranquilidad. Camping con actividades para todas las edades. Disfruta Blanes y de tus vacaciones con nosotros.

© Design Escapes. All rights reserved. Powered by IndianWebs.