Blanes respira esport

Com bé sabeu, Blanes, a més de ser una destinació de turisme coneguda arreu del món, també rep un nombre molt important de visitants gràcies a l’esport.

És per això, que durant aquest mes de juny, Blanes ha llançat la campanya “Blanes, ciutat esportiva” amb l’objectiu d’aconseguir que la pràctica esportiva sigui senya d’identitat a la nostra vila.

Els protagonistes d’aquesta campanya són, ni més ni menys, que esportistes del teixit esportiu  local, i és per això que si aquests dies passegeu pels carrers del centre de Blanes, hi veureu cartells amb esportistes de diferents disciplines fotografiats en els llocs més emblemàtics del nostre poble.

Una patinadora al Castell de Sant Joan, un futbolista al Port de Blanes, una gimnasta rítmica al damunt de la “sa Palomera”, una jugadora d’hoquei davant de l’església de Santa Maria…

Un dels altres objectius d’aquesta campanya és difondre i sensibilitzar de la importància dels valors associats a l’esport, que no són uns altres que: Identitat, respecte, diversitat i sostenibilitat.

Blanes es vol posicionar com una destinació turística i esportiva que fomenta la inclusió, el respecte i la diversitat, i on tothom sigui com sigui, pugui practicar l’esport que vulgui.

I és que l’esport és salut, però també és diversió, passió i companyerisme.

A més, a Blanes tenim unes instal·lacions de primer nivell adequades a la pràctica de diferents disciplines, gaudim d’una variada oferta comercial relacionada amb l’esport i d’un clima idoni per entrenar i competir durant tot l’any.

La joia de la nostra proposta multiesportiva i polivalent és “la Ciutat Esportiva” un espai polivalent amb més de 40.000 m2 que ofereix la possibilitat de practicar qualsevol disciplina esportiva en pista coberta: bàsquet, handbol, hoquei, patinatge, futbol sala, gimnàstica rítmica..

Però Blanes també és una ciutat ideal per practicar-hi tota mena d’esports a l’aire lliure com esports nàutics, running, ciclisme, senderisme i futbol.

De fet, l’afició i la pràctica del futbol a Blanes és centenària, i la ciutat disposa de tres camps de futbol amb gespa artificial d’última generació, que permeten a tots els equips gaudir d’aquest esport amb seguretat.

És per a tots aquests motius, que Blanes és una destinació privilegiada de turisme actiu.

La entrada Blanes respira esport se publicó primero en Turisme Blanes.

Contacta con nosotros

Design Escapes

El Camping Blanc se encuentra al sur de la Vila de Blanes, portal de la Costa Brava. El camping cuenta con una gran zona ajardinada y dos piscinas, un lugar ideal donde disfrutar de la tranquilidad. Camping con actividades para todas las edades. Disfruta Blanes y de tus vacaciones con nosotros.

© Design Escapes. All rights reserved. Powered by IndianWebs.