Descobreix una de les joies de Blanes: la Cala de Sant Francesc

Després de mesos de restriccions, ara és el millor moment per estar en contacte amb la natura i per gaudir de l’espectacular entorn que ens envolta. És per això, que avui us volem recomanar visitar la Cala de Francesc, coneguda també amb el nom de Cala Bona. 

És una platja envoltada de pins, ideal per a les famílies per a les seves dimensions i facilitats d’accés. S’hi pot arribar tant des del Jardí Botànic Marimurtra com per Sant Joan. 

Aquesta petita platja està situada a una mica més d’un quilòmetre del nucli urbà de Blanes, davant d’una tranquil·la i arborada zona residencial. Té una longitud de 170 metres i està formada per sorra de gra gruixut. Heu de tenir en compte, que el pendent d’entrada al mar és força pronunciat i el fons marí és de sorra, excepte davant d’una roca que hi ha a la riba, a la part dreta de la platja. 

A banda i banda les roques protegeixen la cala, oferint als banyistes la possibilitat de fer-hi una capbussada a la recerca de peixos i altres espècies aquàtiques.  A l’esquerra de la platja s’estén una zona rocallosa molt adequada per a la pràctica de busseig i per a la pesca amb canya. 

La Cala de Sant Francesc, és una de les tres platges de Blanes que llueix des de l’any 1995, la Bandera Blava. Aquest distintiu certifica l’excel·lent qualitat mediambiental de la platja, tant pel que fa a la sorra, a la qualitat de l’aigua i així com als serveis que s’hi ofereixen. 

Per optar a aquest prestigiat premi, s’han de complir i mantenir una sèrie d’estrictes criteris ambientals, educatius i relacionats amb la seguretat, accessoris i serveis. 

Complint amb aquesta sèrie de requisits, la Cala de Sant Francesc o Cala Bona, disposa de dutxes, accés per a minusvàlids, servei de vigilància i socorrisme, una petita zona d’aparcament, guingueta i  lloguer de gandules, para-sols, caiacs i patins de pedals. 

Sense cap mena de dubte, és un lloc ideal per copsar l’autèntica essència de la Costa Brava i per ser descobert durant els calorosos mesos d’estiu. 

La entrada Descobreix una de les joies de Blanes: la Cala de Sant Francesc se publicó primero en Turisme Blanes.

Contacta con nosotros

Design Escapes

El Camping Blanc se encuentra al sur de la Vila de Blanes, portal de la Costa Brava. El camping cuenta con una gran zona ajardinada y dos piscinas, un lugar ideal donde disfrutar de la tranquilidad. Camping con actividades para todas las edades. Disfruta Blanes y de tus vacaciones con nosotros.

© Design Escapes. All rights reserved. Powered by IndianWebs.