Platges de Blanes

Situada al mateix centre de la vila, al costat del port I a la banda dreta de sa palomera mirant-la des del mar, aquesta gran platja té els primers metres de sorra de la costa brava. Gràcies a la seva facilitat d’accés és molt concorreguda pels banyistes, que valoren la qualitat de la sorra I l’aigua. El castell de sant joan, des de dalt del turó, contempla sempre aquesta platja, que reuneix totes les característiques d’una platja de primera categoria.

S’Abanell

És la platja gran de blanes, situada al costat esquerra de la roca de sa palomera. Amb més de dos quilòmetres d’extensió s’allarga fins a la desembocadura del riu la tordera, on trobem la zona més turística de blanes, I ofereix tota mena de serveis. La seva extensió permet que tothom s’hi trobi còmode fins I tot en les èpoques de més afluència de banyistes.

Sa Palomera

Entre les platges de blanes I s’abanell trobem aquest símbol identitari de la vila, una gran roca que entra al mar I marca l’inici de la costa brava, I que és també un mirador excepcional de tota la façana marítima de la població. La inconfusible silueta de sa palomera és inseparable de les nostres dues platges més grans.

Contacta con nosotros

Design Escapes

El Camping Blanc se encuentra al sur de la Vila de Blanes, portal de la Costa Brava. El camping cuenta con una gran zona ajardinada y dos piscinas, un lugar ideal donde disfrutar de la tranquilidad. Camping con actividades para todas las edades. Disfruta Blanes y de tus vacaciones con nosotros.

© Design Escapes. All rights reserved. Powered by IndianWebs.