Natura per Blanes

JARDÍ BOTÀNIC MARIMURTRA

US PRESENTEM UN PARADÍS DEL MÓN VEGETAL.

El Marimurtra, el jardí botànic de la Costa Brava. Un lloc privilegiat on gaudireu de la riquesa del seu patrimoni botànic, arquitectònic, paisatgístic i humà. És declarat Bé Cultural d’Interès Nacional i s’estén com un gran jardí botànic dedicat al regne vegetal. Les quatre hectàrees que el conformen estan dividides en tres jardins de característiques diferenciades, que en conjunt acullen més de 4.000 espècies vegetals.
El Marimurtra es va crear fa gairebé 100 anys de la mà d’un biòleg alemany, Carl Faust, que volia crear a Blanes una seu internacional per a la recerca científica.
És obert tot l’any i disposa d’un servei d’autobús, des del centre de la població, amb sortides cada 30 minuts durant la temporada turística.

JARDÍ TROPICAL PINYA DE ROSA

Aquest jardí tropical acull una de les poblacions de cactus més interessants i nombrosa d’Europa, amb més de 7.000 espècies originàries de tot el planeta. El seu origen el trobem el 1945, quan l’enginyer industrial francès Ferran Rivière de Caralt va adquirir la finca i a poc a poc va començar a vestir-la amb cactus mai vistos a la zona. Es troba situat al paratge natural d’interès nacional de Pinya de Rosa, un racó ple de màgia i reivindicat pels propis blanencs com un espai natural protegit que forma part de la seva identitat.

DELTA DE LA TORDERA

Ens trobem en un punt estratègic en l’emigració de moltes espècies d’aus, que converteixen aquest espai natural en un indret privilegiat per a l’observació d’ocells. És una àrea protegida on hi podreu observar, en funció de l’època de l’any, espècies com el bernat pescaire, el martinet, el blauet o la xivitona. El delta és també hàbitat habitual de la granota meridional, la tortuga de riu i la serp d’aigua.
Pel que fa a la vegetació, sempre singular en espais d’aiguabarreig com la Tordera, hi trobareu boscos d’oms, àlbers, freixes i camps de joncs.

Contacta con nosotros

Design Escapes

El Camping Blanc se encuentra al sur de la Vila de Blanes, portal de la Costa Brava. El camping cuenta con una gran zona ajardinada y dos piscinas, un lugar ideal donde disfrutar de la tranquilidad. Camping con actividades para todas las edades. Disfruta Blanes y de tus vacaciones con nosotros.

© Design Escapes. All rights reserved. Powered by IndianWebs.