Activa’t amb Blanes

activat blanes esport

Com bé saps, des del passat 7 de gener, només es pot practicar esport a l’aire lliure i dins del municipi, els centres esportius i gimnasos han hagut de tancar com a mesura preventiva per evitar l’augment de contagis de la COVID-19.

És per això, que avui et volem parlar dels esports ideals per practicar a l’aire lliure a Blanes!

Aprofita carrers, places, parcs, platges i miradors per posar-te en forma!

Estàs preparat?

Posa’t les vambes, la roba esportiva i prepara una bona llista amb música motivadora a l’Spotify!

Blanes compta amb diverses rutes senyalitzades i camí de ronda per sortir a córrer o fer marxa nòrdica, al ritme que desitgis, a més de dos Grans Camins de l’Aigua de 8 i 18 quilòmetres. Sobre el terreny que envolta la ciutat també s’han definit rutes per seguir amb bicicleta de muntanya i tres més de ciclisme de carretera.

S’han dissenyat diverses rutes que pots fer corrents, caminant, amb bicicleta o fent marxa nòrdica. Són itineraris d’entre 7 i 20 quilòmetres que recorren els entorns naturals de Blanes, a més del camí de ronda que et proposa un itinerari continuat arran de mar.

Una de les rutes, que també et recomanem fer, és la ruta de les ermites de Blanes, que a més de fer salut, et permetrà conèixer una part de la petjada històrica que van deixar els nostres avantpassats.

Blanes és un gimnàs a l’aire lliure ideal, a més de per practicar-hi el running i el ciclisme, també per fer-hi un munt d’activitats aquàtiques com el Kayak, el paddle surf, el windsurf, el submarinisme, la pesca esportiva i l’snorkel. També hi ha una gran oferta de lloguer d’embarcacions amb o sense patró i excursions nàutiques.

Una institució història a casa nostra, és el club de Vela de Blanes, fundat ara fa més de 70 anys i que avui en dia és un espai modern que ofereix turisme nàutic en totes les seves modalitats.

Com has pogut comprovar, Blanes és una ciutat privilegiada, amb un entorn natural immillorable per practicar-hi esports a l’aire lliure.

La entrada Activa’t amb Blanes se publicó primero en Turisme Blanes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Contacta con nosotros

Design Escapes

El Camping Blanc se encuentra al sur de la Vila de Blanes, portal de la Costa Brava. El camping cuenta con una gran zona ajardinada y dos piscinas, un lugar ideal donde disfrutar de la tranquilidad. Camping con actividades para todas las edades. Disfruta Blanes y de tus vacaciones con nosotros.

© Design Escapes. All rights reserved. Powered by IndianWebs.