Les millors cales de tot Blanes

CALA SA FORCANERA I CALA S’AGÜIA

Dos petits secrets, dues joies de la nostra costa: la Cala sa Forcanera, de sorra i que només té accés per mar i la petitona i amagada Cala s’Agüia, de còdols grans i que és accessible en barca o també a peu. Sovint hi trobareu barquetes fondejades i banyistes que també gaudeixen del paisatge submarí.

CALA SANT FRANCESC / CALA BONA

També coneguda com la cala bona, és una platja envoltada de pins, ideal per a famílies per les seves dimensions i facilitats d’accés. S’hi pot arribar tant des del jardí botànic Marimurtra com per Sant Joan. Té una notable extensió de sorra, i a banda i banda les roques protegeixen la cala, oferint als banyistes la possibilitat de fer-hi una capbussada en busca de peixos i altres espècies aquàtiques.

CALA TREUMAL

És la platja que es troba més al nord del municipi, petitona però molt genuïna. De sorra daurada, està envoltada d’un paisatge únic, declarat paratge natural d’interès nacional, com és el de pinya de rosa. La treumal és costa brava en estat pur: sorra fina, pins I roques que es perden cap a la profunditat de l’aigua. Un petit paradís al vostre abast.

Contacta con nosotros

Design Escapes

El Camping Blanc se encuentra al sur de la Vila de Blanes, portal de la Costa Brava. El camping cuenta con una gran zona ajardinada y dos piscinas, un lugar ideal donde disfrutar de la tranquilidad. Camping con actividades para todas las edades. Disfruta Blanes y de tus vacaciones con nosotros.

© Design Escapes. All rights reserved. Powered by IndianWebs.